Luokittelematon

Välimiesoikeus ei osannut antaa selvää vastausta ?

07.02.2016, savenmaa

Välimiesoikeudenkäynti ei ole antanut selvää vastausta PPO osuuskunnan  tarkoituksesta?

Julkisuudessa on annettu ymmärtää,että  Välimiesoikeudenkäynnin kulut ovat  syynä  jäsenten osuuksien arvon alennuksiin?

Oikeudenkäynti on aina kallista,mutta päättyneen oikeudenkäynnin avulla me  kantajat yritimme keskeyttää osuuskunnassa olevien , omien ja muitten  jäsenten varojen ,mielestämme suoranaista hävitystä,mikä jatkuu,hävittyämme kanteen pääosin.

Osuuskunnan hallinto edelleen sijoittaa  suurella riskillä  kohteisiin,joilla on jo ennestään kova kilpailu hyvistä sijoituskohteista,ts  yrityksitä,jotka todennäköisimmin  pystyisivät  maksamaan lainaamansa rahat  sijoittajille takaisin.

Näissä yrityksissä ei ole meille jäsenille mitään syytä olla mukana ”omistamassa”!

Osuuskunnan käyttäessä varojamme oman hallintonsa ylläpitoon,ei ole myöskään meille  jäsenille enään mitään  tarkoituksenmukaisuutta.

Oikeudenkäyntimme kulut ovat vain murto-osa niistä kuluista,mitkä edelleen aiheutuvat osuuskunnan hallinnon palkoista,palkkioista,sen jatkuvasti tilaamista asianajo-asiantuntija- ja konsulttitehtävistä.

Yksistään osuuskunnan hallinnon jakamat jäsenkirjeet ja -tiedotteet postitse  jaettuina aiheuttavat vuositasolla kymmenien tuhansien eurojen laskut.

Olimme omalla riskillä lähteneet puolustamaan oikeuksiamme.

Meitä kantajia on vain kolme,mutta kanteemme  läpimeno olisi merkinnyt  kymmenien tuhansien PPO:n jäsenten oikeuksien toteutumista.

Yhteiskunnan omistamien yritysten ja niiden mukana kansalaisten käyttämien  palveluiden edelleen myymistä sijoitajille,jne  arvostellaan ja syyllisiä etsitään…

Jyrki Kataisen pääministeriaikana myydyt sähköverkot ovat tulleet kansalle kalliiksi.

Maakunnassamme on voimakas poliittinen kansanliike,joka julistautuu ”köyhän asialle”.

Vahvan kannatuksen myötä kunnallisissa ja valtiollisissa päätösten teoissa ,on PPO /Elisa kauppaankin pääosin vastuussa ja vaikuttamassa ,myöskin vaitiolollaan,tämän   kansanliikkeen johto ja luottamushenkilöt.

Me tavalliset kansalaiset emme voi myydä kotejamme,yrityksiämme,maitamme,vaan meidän on asutettava nämä kunnat.

Missä on meidän puolustajat ja puolesta puhujat olleet,kun näitä kauppoja on tehty?

Miksei kukaan päättäjistämme edelleenkään halua ottaa vastuuta siitä,että aina tulee joku uusi rahastaja kimppuumme,kun edellinen on myyty ja myynnistä saadut rahat  valuvat mitä ihmeellisimpiin kohteisiin ?

Kuntien uudelleen pystyyn nostattamat kuituverkko hankkeet  ovat seurausta siitä,että PPO:n johtajat  myivät osuuskunnan  liiketoiminnnat   Elisalle.

Uudelleen perustettaessa näitä osuuskuntia,on viisasta PÄÄTTÄJIEN huolella tutustua  käytyyn välimiesoikeudenkäyntiin ja siitä annettuun tuomioon kohteessa wwww.savenmaa.fi >Savenmaa tiedottaa>savenmaaky

Oikeudenkäynnissä meillä oli avustajana Risto Tuori, asianajaja, OTL

Risto Tuori on oikeudenkäynnin johdosta julkaissut artikkelin: ”Yritystoiminnalla on aina tarkoitus”.

Artikkeli koskettaa myös käytyä välimiesoikeudenkäyntiä ja se on jokaisen luettavissa myös Savenmaan sivuilla,tai suoraan linkistä http://www.actas.fi/sivu.tmpl?sivu_id=2009.

Harjuripoika


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *