Luokittelematon

Me kantajat emme ole hävinneet moraalissa ja oikeudenmukaisuuden tunnossa

22.12.2015, savenmaa

Oikeudessa voi hävitä,mutta moraalissa voittaa.

Osuuskunnan purkaminen on entistäänkin ajankohtaisempi nyt, kun välimiesoikeuskaan ei kaikilta osin ratkaissut sille esitettyjä vaatimuksia.

 Kanteemme  ei ollut aiheeton, koska PPO määrättiin maksamaan kulunsa.

 Jäsenten palvelijaksi perustettu osuuskuntamme olisi mielestämme  pitänyt saada purkuun ja varallisuus jakaa niille,kenelle se edelleenkin kuuluu,osuuskunnan jäsenille.

Oikeudenkäynninkin aikana selvisi myös ,mikä on tiedetty, PPO:ssa olisi voitu toimia toisinkin,kuin miten nyt osuuskunnan  hallinto toimii..

Me tavalliset osuuskunnan jäsenet emme ymmärrä,emmekä halua olla osuuspääomallamme tukemassa  niitä tavoitteita ,joihin edelleenkään emme ole sitoutuneet.

Ymmärrystä, yksimielistä-  välitystuomiosta etsivät myös lainoppineet,jotka ovat tähänkin asti olleet keskenään eri mieltä osuuskunnan asioista?

Annettu tuomio on ristiriitainen siinäkin mielessä,että se ei tue jäsenistön haluamaa tarkoitusta ja etua,vaan jonkun muun   tavoitteita ja tarkoitusta.

Välimiesoikeuden johtopäätökset on hyvä saada julkiseen tarkasteluun.

Kauppapaikan voivat perustaa,mutta me voimme osoittaa,että osuuskunnan  purku on jäsenille taloudellisesti paras vaihtoehto.

Osuuden arvo on suurempi,mitä siitä  nyt ollaan meille  tarjoamassa.

Tarjotuilla hinnoilla ei osuudesta pidä luopua.

HARJURIPOIKA

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *